Васил Божков ще даде акциите на Левски на баскетболния треньор Константин Папазов.

...
Васил Божков ще даде акциите на Левски на баскетболния треньор Константин Папазов.
Коментари Харесай

Божков дарява акциите си на Тити Папазов. Той обяви сега по БТВ: Голямата новина е, че г-н Божков няма да фалира Левски.

Васил Божков ще даде акциите на " Левски "  на баскетболния треньор Константин Папазов. Това разгласи наставникът на баскетболния отбор на сините, като е получил увещание от предприемача и доближения до него Георги Попов, който държи близо 87% от клуба.

" Голямата вест е, че господин Божков и господин Попов няма да банкрутират " Левски " . Ще бъдат изпратени акциите и няма да попречват по никакъв метод оцеляването на " Левски ", разгласи Папазов в предаването " 120 минути " по Би Ти Ви.

Папазов благодари на двамата " от името на всички, които обичат " Левски " . В началото на седмицата той изрази желание да стане предявител на акциите след диалог с Божков.

" Господин Божков е несъмнено най-хубавият от тези, които са управлявали ", добави баскетболният треньор.

Папазов назова себе си " лост за оцеляването на " Левски ".

" Аз съм индивидът с най-продължително присъединяване в ръководството на българския спорт. " Левски " ще го има и ще бъде първият клуб с нов метод на финансиране и нов метод на ръководство ", сподели Папазов.

" Това е тематика на идващ диалог ", сподели Папазов на въпрос кой ще обезпечава издръжката на клуба. " Това е моя отговорност ".

Бизнесменът с ползи в хазарта е отвън България от края на януари. Той има повдигнати 11 обвинявания от прокуратурата, измежду които за управление на проведена незаконна група, убийства и изнасилвания. Според управляващите Божков се укрива, а по думите му " никой не го е търсил ", като е отпътувал за Дубай по работа.

През седмицата Божков упрекна премиера Бойко Борисов за заличаването на " Левски " малко откакто беше наименуван от него " някогашен притежател ".

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР